+47 92254003
tt-sport@online.no

Man - Fre: 10 - 18
Lør: 10 - 16

TUR OG SOMMERSPORT

SUMMER MOVED ON - a-ha

album-art

00:00

FOKUS SOMMER: LETT FJELL OG TURUTSTYR

Vår, sommer og høst — I denne perioden har TT-SPORT fokus på utstyr som skal hjelpe oss til en flott opplevelse i naturen!  Enten dette er på fjellet eller i nærmiljøet. Fjellet og skogen byr på utallige utfordringer, men samtidig rekreasjon og fantastiske opplevelser. Mange har opplevd dette med en ferie i vårt flotte land sommeren 2020.
 
TT-SPORT har ett tett samarbeid med italienske DOLOMITE 1897 . Som logoen tilsier , disse har laget fjell/tursko i over 100 år  — så her er jeg sikker på å plukke gode sko enten du skal gå i Drammensmarka eller på fjellet.
 
ELEVENATE er en leverandør med base i ÅRE. Drives av aktive ski, sykkel, fjellfolk som vet hva som kreves. Her finner vi goretex bekledning, vindjakker, turjakker,turbukser, turshortser, mellomlag — kort sagt allt av bekledning for en tur i skog og mark.
 
MAMMUT sørger for at du har gode dagstur sekker — dette er kvalitet. 
 
Denne del av hjemmesiden oppdateres i takt med at varer kommer inn og snøen smelter!!

Følg med for mer info etter hvert som snøen smelter

Sjekk ut årets fjellstøvler fra Dolomite og turutstyr fra Elevenate:

fJELLSTØVLER FRA DOLOMITE

TURUTSTYR FRA ELEVENATE

BUTIKKEN ER FULL AV KVALITETSVARER HENTET FRA DE FREMSTE MERKEVARENE

VELKOMMEN INNOM

God service med justering av utstyr, tilpasninger, god rådgivning og konkurranse dyktige priser.  Bildene som følger håper jeg vil gi deg inspirasjon, skape nysgjerrighet- slik at vi sees hos TT-SPORT.

VEGGLIFJELL

LOFOTEN

andorsrud

skoger

kvalvika beach, lofoten