+47 92254003
tt-sport@online.no

Man - Fre: 10 - 18
Lør: 10 - 16

ALPINT & vintersport

WELCOME TO THE MOUNTAIN - BIG BANG

album-art

00:00

Alpinspesialisten : bakke, løssnø, park, freeride og topptur

Hos meg er fokus om vinteren på alle typer alpin skikjøring . Alt fra bakke, park, pudder, skogskjøring og topptur. Alle har vi forskjellig ferdighetsnivå, forskjellige krav til utstyr, noen er unge, noen eldre, dame, herre, ungdom og barn. Mitt mål er å veilede, hjelpe og gi alle rett utsyr innen sitt nivå. En kjempeutfordring, men også en spennende oppgave.

Gjennom 35 år har jeg bygget opp kompetanse innen alpin skikjøring . De siste 20 år har jeg også vært så heldig å være relativt tett på mange av Norges beste alpinister, trenere og fagfolk. Har fulgt utviklingen i bransjen nøye – det finnes utrolig mye meget bra utstyr å velge på – men jeg har valgt å plukke ut ski, bindinger, støvler, sikkerhetsutstyr, tekstiler etc. som jeg mener holder et fantastisk bra nivå. Håper mine bilder og tekst kan gi dere inspirasjon til å komme dere ut i naturen – enten heisbasert eller på toppturer.

BUTIKKEN ER FULL AV KVALITETSVARER HENTET FRA DE FREMSTE MERKEVARENE

Har valgt et samarbeid med MDV – dette omhandler noen av verdens fremste merkevarer innen alpin skisport. VØLKL(ski) , MARKER(bindinger) og DALBELLO(skistøvler).

Disse er innovative, solide aktører som leverer utstyr innen alle kategorier skikjøring. Dette er basis produktene , her skjer det en rivende utvikling og disse er ledende innen dette . Et fantastisk samarbeid med dyktige skiløpere innen alle former for skikjøring gjør VØLKL, MARKER og DALBELLO så bra.

Utvalget av alt annet – hjelmer, briller, hansker, skibukser, skijakker, mellomlag osv. er også spennende. Her har jeg også gjennom mange år funnet frem til gode merkevarer som har gjennomført gode løsninger og stoffer av god kvalitet.

VELKOMMEN INNOM

God service med justering av utstyr, tilpasninger, god rådgivning og konkurranse dyktige priser.  Bildene som følger håper jeg vil gi deg inspirasjon, skape nysgjerrighet- slik at vi sees hos TT-SPORT.